رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با معرفی طرح سیگارت بعنوان گامی بلند در راستای مبارزه با قاچاق کالا، افزایش ریسک عرضه سیگار قاچاق، رصدپذیر کردن فرآیندهای تولید، حمل و نقل و انبار سیگار، اصالتسنجی کالاها و رهگیری مالکیتی و مکانی محصولات دخانی را از دستاوردهای اجرای این طرح دانست.
*** طرح رهگیری سیگارت
به گزارش خبرگزاری سروش به نقل از خبرگزاری صنایع، طرح رهگیری سیگارت براساس ماده ۱۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز بر بستر سامانههای حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز اجرا میشود و با اجرای این طرح امکان رصد سیگار قاچاق از غیر قاچاق فراهم میشود.
با اجرای این طرح، ریسک عرضه سیگار قاچاق افزایش و رصدپذیر کردن کلیه فرآیندهای تولید، حمل و نقل و انبارش سیگار فراهم میشود و با ابزار شناسه کالا و رهگیری امکانسنجی و اصالتسنجی کالاهای دخانی فراهم میشود و در مجموع امکان رهگیری مالکیتی و مکانی کالا محقق میشود.
*** اهداف طرح سیگارت
سردار علی مویدی در حاشیه رونمایی از این طرح و در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صنایع، اظهار داشت:
بخش اعظمی از کالاهای ما به دلیل صنایع خوبی که داریم تولید داخل است و بخش اعظمی از نیاز مصرف سیگار ما توسط صنعتگران و تولیدکنندگان داخل کشور تولید میشود و سالانه چیزی بیش از پنجاه میلیارد نخ سیگار در داخل تولید میکنیم و امروز افتتاح این سامانه میتواند امنیت تولید، صنعت و سلامت مصرف سیگار را ارتقاء دهد.
وی در ادامه افزود: افتتاح این سامانه حاصل تفکر، تأمل و عمق نگاه راهبردی ستاد مبارزه با قاچاق کالا وارز است که با نگاه پیشگیرانه و ایجابی که مبارزهای هوشمندانه به دنبال خود دارد به جنگ قاچاق کالا و ارز میرود.
ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در بحث تولید فکر و اندیشه متمرکز شد و امروز شاهد اتفاق خوبی در این زمینه بودیم.
*** تأثیر افزایش مالیات محصولات دخانی
به گزارش خبرگزاری سروش، رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پایان، پیرامون تأثیر افزایش مالیات محصولات دخانی در قاچاق این کالا، اظهار داشت:
کسانی که مسئول بودجه کشور هستند و مسئولیت این بخش از کار را بر عهده دارند باید در این خصوص نظر کارشناسی داده و آن را پیگیری کنند.
ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا عقیده دارد مسیر این فرایند را شفاف کرده و امنیت این فرایند را ارتقا بخشیده است و سایر حوزهها نیز باید توسط دستگاههای مسئول پیگیری شود.
انتهای پیام///