رئیس کل دادگستری استان تهران، دستور قضایی ویژه برای شناسایی و دستگیری عاملان ترور شهید فخری زاده را صادر کرد.
*** دستور ویژه برای شناسایی عاملان ترور شهید فخری زاده
به گزارش خبرگزاری سروش،محمد جواد حشمتی مهذب درباره شهادت محسن فخری زاده، اظهارداشت:
دشمنان قسم خورده جهان اسلام بار دیگر در اوج ناتوانی و عجز این بار طی جنایتی ددمنشانه، فرزند برومند نظام اسلامی و دانشمند هستهای کشورمان را به شهادت رساندند.
وی در ادامه افزود: دادگستری استان تهران ضمن اعلام انزجار و محکومیت این اقدام جنایتکارانه، ترور دانشمند هستهای و چهره ماندگار صنعت دفاعی کشور «سردار رشید اسلام شهید دکتر محسن فخری زاده» و تسلیت شهادت آن دانشمند برجسته به محضر مقام معظم رهبری، مردم شریف ایران و خانواده مکرم ایشان، از درگاه خداوند رحمان علوّ درجات را برای آن شهید عزیز مسئلت دارد و در راستای مجازات مرتکبان داخلی و خارجی این اقدام تروریستی تمام تلاش خود را برای شناسایی کامل، دستگیری و محاکمه عاملان استکبار جهانی معطوف خواهد کرد.
*** انتشار گزارش در آینده نزدیک
رئیس کل دادگستری استان تهران در پایان، خاطرنشان کرد:
در همین راستا و در اجرای دستور رئیس قوه قضائیه، ضمن صدور دستورات قضائی ویژه خطاب به ضابطان و مبادی ذیربط، نظارت و پیگیریهای مستمر نیز به عمل خواهد آمد که گزارش این اقدامات توسط سخنگوی قوه قضائیه در آینده نزدیک تبیین خواهد شد.
*** شهادت محسن فخری زاده
به گزارش خبرگزاری سروش، محسن فخریزاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، بعدازظهر روز جمعه -هفتم آذر ماه- در جریان یک حمله تروریستی در آبسرد دماوند به شهادت رسید.
انتهای پیام///