وزیر صنعت با اشاره به نبود نگاه اقتصادی تولیدمحور و عدم توزیع عادلانه ثروت به عنوان دو مشکل اصلی کشور، بر تغییر نگاه مدیران کشور به مقوله توسعه، تاکید و از قصد وزارتخانه متبوعش برای استفاده از ۲۰۰ شرکت دولتی، خصوصی و خصولتی به منظور پیشرفت اقتصادی متوازن در کشور خبر داد.
*** ضرورت تحول در نگاه مدیران کشور به مقوله توسعه
به گزارش خبرگزاری سروش، علیرضا رزم حسینی با حضور در پنجمین کنفرانس بینالمللی مدیریت صنعتی که با حضور بسیاری از مسئولان و کارشناسان برگزار شد، به ایراد سخنرانی پرداخت.
وی در ابتدا سخنرانی خود با طرح این پرسش که چرا کشوری در حد و اندازه ایران نتوانسته به جایگاه شایسته خود دست پیدا کند، اظهار داشت:
نوع نگاه و شیوه نگرش مدیران کشور به مقوله توسعه را میتوان دلیل این مسئله مهم دانست.
اگر تاکنون نتوانستهایم در حد و اندازه نام کشوری مانند ایران به جایگاه رفیع خود دست یابیم به نوع نگاه بعضی مدیران مربوط میشود و برای دستیابی به اهداف مهم باید تحولی در این نگاه صورت بگیرد.
*** توزیع عادلانه فرصتها
وزیر صنعت در ادامه با انتقاد از نحوه توزیع عادلانه ثروت، گفت:
توزیع عادلانه درآمد بین مردم به معنای پخش پول نیست بلکه ایجاد فرصتهای یکسان برای خلق ثروت و کارآفرینی است که یکی از شاخصههای قدرت اقتصادی محسوب میشود.
تسهیلات نظام بانکی در سال گذشته ۹۴۷ هزار میلیارد تومان بود، سهم بنگاههای کوچک از این مقدار فقط ۶ درصد بوده و ۹۰ درصد این تسهیلات نیز فقط به ده درصد از افراد جامعه داده شده است و این به خوبی نشان میدهد که توزیع برابری فرصتها در کشور ما ایجاد نشده است.
*** توسعه کشور در گرو قدرت اقتصادی
رزم حسینی در ادامه با تاکید بر رشد اقتصادی و اهمیت آن در کشور، اظهار داشت:
در حال حاضر بسیاری از مسائل کشور به رشد و توسعه اقتصادی ارتباط دارد، حتی داشتن قدرت دفاعی در گروی داشتن قدرت اقتصادی است.
در این میان بخش خصوصی اهمیت ویژهای دارد زیرا در برخی از کشورها شرکتهایی هستند که به اندازه چندین کشور تولید ثروت دارند.
وی با تاکید بر اینکه باید بیش از پیش از ظرفیتها و توانمندی بخش خصوصی استفاده کرد؛ بیان داشت:
برای آینده در نظر داریم که بیش از ۲۰۰ شرکت دولتی, خصوصی و خصولتی را بطور مستقیم درگیر پیشرفت اقتصاد متوازن کنیم.
*** دو مشکل اصلی کشور
رزم حسینی در ادامه با تاکید بر نگاه اقتصادی درست در کشور اشاره داشت و گفت:
ما در کشورمان کمبود زیرساخت نداریم بلکه کمبود نگرش اقتصادی بایسته و شایسته داریم.
در واقع نبود نگاه اقتصادی تولیدمحور و عدم توزیع عادلانه ثروت در کشور دو مشکل اصلی ما محسوب میشود که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و در جهت اصلاح و ارتقای این موارد اقدامات لازم انجام شود.
وی همچنین پیرامون اولویت وزارت صمت در این شرایط نیز گفت:
اولویت وزارت صنعت در حال حاضر معیشت مردم و فراوانی کالا است که تلاش داریم این کار را با هماهنگی سایر دستگاههای ذیربط به خوبی انجام دهیم.
اولویت بعدی ما نیز اشتغال و جهش تولید است که در این رابطه نیز برنامهریزیها و اقدامات خوبی با سایر دستگاهها انجام دادیم که امیدوارم به زودی نتایج آن را در کشور مشاهده کنیم.
*** نقش پنجمین کنفرانس بینالمللی مدیریت صنعتی در توسعه اقتصادی
به گزارش خبرگزاری سروش، وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان ضمن ابراز امیدواری نسبت به تاثیرات و پیامدهای پنجمین کنفرانس بینالمللی مدیریت صنعتی در توسعه اقتصادی کشور، اظهار داشت:
اگر ما بتوانیم در حوزه اقتصادی قدرت لازم را بدست بیاوریم و شاخصهای پیشرفت و آبادانی افزایش پیدا کند، ثمره آن عزت و قدرت در منطقه خواهد بود و حفظ سرمایههای اجتماعی، انسانی، نخبگان و رضایتمندی روز افزون مردم از نظام را در پی خواهد داشت.
انتهای پیام///