معاون امور صنایع وزارت صنعت با اشاره به تحقق جهش تولید در ۲۰ زنجیره صنعتی، از بازگشت بیش از ۱۳۰۰ واحد غیر فعال به چرخه تولید خبر داد.
*** بازگشت بیش از ۱۳۰۰ واحد غیر فعال به چرخه تولیدپ
به گزارش خبرگزاری سروش، مهدی صادقی نیارکی در شورای خانواده ادارات تابعه وزارت صنعت در استان قم، اظهار داشت:
طرحهای صنعتی بزرگی در کشور به بهرهبرداری رسید و در دهه مبارک فجر نیز بنگاههای بزرگی به چرخه تولید اضافه شدند و خوشبختانه ظرفیتهای صنعتی خوبی در سراسر کشور با همکاری فعالان اقتصادی در کشور ایجاد شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به افزایش شیفتهای کاری در واحدهای صنعتی، بیان کرد:
در سال جاری تقاضای تامین مواد اولیه مورد نیاز تولید افزایشی بوده و تلاش بر این است که بر اساس امکانات موجود، مواد اولیه مورد نیاز واحدهای صنعتی کشور را به شکل عادلانه ای تامین و توزیع شود که این هم نوید بخش رشد در بخش تولید است.
نیارکی در ادامه افزود:
یکی از موضوعهای مهمی که از سوی وزارت صنعت و سازمانهای صمت در هر استان از جمله قم و همچنین شرکتهای صنعتی دنبال میشود موضوع احیای واحدهای راکد و نیمه فعال است.
در سال جاری برای احیا و بهرهبرداری مجدد ۱۵۰۰ واحد هدفگذاری شده که طبق آخرین آمار بالغ ۱۳۰۰ واحد غیرفعال به چرخه تولید بازگشتند و قم نیز هدفگذاری که داشته محقق شده است.
صادقی نیارکی توجه به توسعه و تعمیق ساخت داخل را به عنوان یکی از طرح های تعریف شده از سوی وزارتخانه متبوع خود را نیز مورد توجه قرار داد و گفت:
هدف از اجرای این طرح، افزایش خوداتکایی صنعتی در کشور، افزایش نوآوری، کاهش وابستگی و افزایش عمق ساخت داخل است که بر اساس آن باید ۳.۲ میلیارد دلار داخلیسازی صورت بگیرد.
*** تحقق ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار داخلیسازی
وی با اشاره به آخرین گزارشهای مرکز ساخت داخل وزارت صنعت، تصریح کرد:
طبق آخرین گزارش ارائه شده از طرف مرکز ساخت داخل وزارت صنعت خوشبختانه ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار از هدفی که برای استانها تعریف کرده بودیم با بهرهبرداری از طرحهای ایجادی و توسعهای و پروژههای ساخت داخل محقق شده است.
صادقی نیارکی در ادامه خاطرنشان کرد:
در مجموع با اتفاق هایی که در صنعت کشور افتاده موضوع رشد صنعتی را تا پایان سال محقق خواهیم کرد و این مسیر در آینده نیز تداوم پیدا میکند.
*** اهتمام وزارت صنعت به مقوله مدیریت واردات کالا به کشور
به گزارش خبرگزاری سروش، معاون امور صنایع وزارت صنعت در پایان با اشاره به اهتمام وزارت صنعت به مقوله مدیریت واردات کالا به کشور، اظهار کرد:
وزارت صنعت به دنبال این است که واردات کالاهای غیر ضروری، کالاهایی که مصرفی و مصرفی با دوامی که مشابه ساخت داخل دارند که امکان تامین آن در داخل وجود دارد را مدیریت کند.
در مجموع ما سیاستهایی که سیاستهای محوری نظام است را در قالب اقتصاد مقاومتی، درون زایی اقتصاد و برونگرایی که به رشد و توسعه و تعالی صنعتی منجر خواهد شد، را دنبال میکنیم.
انتهای پیام///