وزیر صنعت از آمادگی این وزارتخانه برای راهاندازی واحدهای تملک شده بانکی با نظارت بانکها خبر داد.
*** لازم الاجرا بودن تصمیمات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید
به گزارش خبرگزاری سروش، علیرضا رزم حسینی با اشاره به رشد صنعتی ۶.۵ درصدی در کشور، اظهار کرد:
رسیدن به رشد صنعتی ۶.۵ درصدی به همت جهادی تمامی صنعتگران و تولیدکنندگان افتخارآمیز کشور است که سال ۱۴۰۰ نیز این وضع تداوم مییابد و بهتر نیز میشود.
وی با یادآوری ظرفیتهای قانونی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، این ظرفیتها را مناسب ارزیابی کرد و گفت:
برای مقابله با فشارهای حداکثری در اقتصاد کشور که ناشی از تحریمهای ظالمانه میباشد باید از این ظرفیت حداکثری در راستای تسهیل فرآیندها و رفع تمامی موانع تولید حداکثر استفاده را نماییم.
وزیر صنعت تصمیمات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را دارای ضمانت اجرایی و لازم الاجرا دانست و تصریح کرد:
تعامل و هم افزایی تمامی ارکان حکومت در سطح ملی و استانها ضمانت اجرایی خوبی برای تصمیمات این ستاد میباشد.
*** تقدیر از شبکه بانکی برای کمک به حوزه تولید
رزم حسینی همچنین با تقدیر از هماهنگی شبکه بانکی در کمک به حوزه تولید، خاطرنشان کرد:
علی رغم مشکلاتی که در کشور وجود دارد اما شبکه بانکی و رئیس کل بانک مرکزی همکاری خوبی با ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای حمایت از واحدهای تولیدی داشتند، هم چنین تصمیمات خوبی در شورای پول و اعتبار برای حوزه تولید گرفته شده است.
وی همچنین با اشاره به عضویت وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متصدی تولید در ستادهای دیگر، یادآوری کرد:
در این راستا از ظرفیت هیئت دولت و دیگر ستادها برای کمک به حرکت بهتر چرخ تولید بهخصوص در این شرایط سخت استفاده خواهیم کرد.
وزیر صنعت توسعه دولت الکترونیک و راه اندازی سامانههای الکترونیکی را در راستای تسهیل فرایندهای مرتبط با تولید و حمایت از بازیگران این عرصه بسیار مثمرثمر دانست .
*** راهاندازی واحدهای تملک شده بانکی با نظارت بانکها
رزم حسینی همچنین نگاه قوه قضاییه را در راستای کمک به حوزه تولید دانست و گفت:
از این ظرفیت نیز باید به نفع تولید استفاده شود.
وی در خصوص واحدهای تملک شده بانکها نیز با اشاره به این که هیچ بانکی علاقمند به تملک نیست، تصریح کرد:
این واحدها سرمایه ملی هستند و آمادهایم با توجه به تجربه و تخصصی که در حوزه تولید داریم نسبت به راه اندازی مجدد ۲۰۰۰ واحد تملک شده بانکی با نظارت و مالکیت بانکها اقدام نماییم تا وقتی که این واحدها به چرخه تولید بازگشتند بانکها آنها را خود به مزایده بگذارند و به افراد دارای اهلیت و صلاحیت واگذار نمایند.
وزیر صنعت با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده در راستای حمایت از تولید، تصریح کرد:
با تصمیمات اتخاذ شده در شورای هماهنگی اقتصادی دولت مقرر شد تا واحدهای تولیدی تملیکی بانکی که برنامه احیا دارند اگر حکم اجرایی برای آنها صادر شده است تا پایان سال ۱۴۰۰ (برای یک مرتبه) این حکم متوقف و این واحد به ادامه فعالیت خود میپردازند.
*** امیدآفرینی در جامعه با انعکاس دستاوردهای حوزه تولید
رزم حسینی در ادامه از رسانهها خواست که اقدامات انجام شده در حوزه تولید را برای امیدآفرینی در جامعه به خوبی منعکس نمایند و در این خصوص، بیان کرد:
علیرغم همه شرایط سخت که همه از آن مطلع هستیم اما واحدهای تولیدی در برخی حوزهها از جمله لوازم خانگی، خودرو، صنایع نساجی، صنایع معدنی و … دو یا سه شیفته کار میکنند که رسانهها این موارد را در کنار واحدهای احیا شده اطلاع رسانی کنند.
وی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، دبیر و قائم مقام رئیس و با اشاره به انتصاب قائم مقام وزیر در امور بازرگانی، این انتصاب را فرصت مناسبی برای حضور فعال خود در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و پیگیری امور مرتبط با این حوزه دانست.
*** آزادسازی ۶ هزار معدن حبس شده برای واگذاری و فعالسازی
به گزارش خبگزاری سروش، وزیر صنعت در پایان با اشاره به برنامه فعالسازی معادن حبس شده، اظهار کرد:
۶ هزار واحد معدنی که از نظر فنی غیر فعال شدهاند آزادسازی میشوند و برای واگذاری به افراد دارای اهلیت و صلاحیت به مزایده گذاشته خواهند شد که این فرصت جدیدی برای اشتغال خواهد بود و این برنامه هفته بعد اجرایی و اطلاع رسانی خواهد شد.
انتهای پیام///