وزیر کشور در حکمی، سردار سرتیپ دوم پاسدار، محسن کاظمینی را به عنوان استاندار تهران به هیئت دولت معرفی کرد.
*** سردار کاظمینی به عنوان استاندار تهران به هیئت دولت معرفی شد
به گزارش سروش، سردار سرتیپ پاسدار احمد وحیدی در حکمی، معاون اجرایی مجمع تشخیص مصلحت را به عنوان استاندار جدید تهران معرفی کرد.
سرتیپ دوم کاظمینی پیش از این، معاون عملیات کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده است.
وی همچنین از مرداد سال ۱۳۸۸ و در اوج ناآرامیهای تهران، از خوزستان به تهران آمده و این مسئولیت را قبول کرده بود.
وظیفه اصلی سردار کاظمینی به عنوان معاون عملیات کل سپاه، آماده کردن طرحهای عملیاتی سپاه برای یک نبرد احتمالی بوده است.
کاظمینی اصالتاً کاشانی و ۵۰ ساله است.
این فرمانده سپاه، دست کم از سال ۱۳۵۹، یعنی ۴۰ سال پیش عضو سپاه پاسداران و از کادرهای قدیمی لشکر ۲۷ محمد رسولالله بوده است که به فرماندهی آن نیز منصوب شد.
وی همچنین در ابتدای سال ۱۳۶۱ که نیروهای تیپ محمد رسولالله به فرماندهی احمد متوسلیان برای نبرد با اسرائیل به لبنان اعزام شدند، راهی این کشور شد و مدتی را در لبنان بود.
به گزارش سروش، محسن کاظمینی در دوره جنگ هشت ساله ایران و عراق در ردههای ارشد مانند قرارگاه و لشکر نبود، ولی بعد از جنگ در سپاه خوزستان، فرماندهی سپاه ولی عصر (ویژه استان خوزستان) را برعهده داشت.
انتهای پیام///
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.