کد خبر:295431
پ
پتروشیمی
دبیرکل انجمن کارفرمایی پتروشیمی:

انسداد حساب برخی از مجتمع‌های پتروشیمی/ صادرات ۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلاری پتروشیمی‌ها در نیمه نخست سال

دبیرکل انجمن کارفرمایی پتروشیمی از انسداد حساب برخی از مجتمع های پتروشیمی توسط سازمان امور مالیاتی خبر داد.

دبیرکل انجمن کارفرمایی پتروشیمی از انسداد حساب برخی از مجتمع های پتروشیمی توسط سازمان امور مالیاتی خبر داد.

 

 

*** صادرات پتروشیمی
 

 

به گزارش سروش به نقل از صنایع، احمد مهدوی‌ابهری با اشاره به اینکه پتروشیمی‌ها در نیمه نخست سال توانستند ۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار صادرات داشته باشند، گفت:

از این میزان ۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار به سامانه نیما ارز پرداخت کرده‌اند که البته این رقم در ۷ ماهه سال جاری به ۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار رسیده است.

 

 

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ایران درباره اینکه آیا شرکت‌های پتروشیمی مبلغ بدهی خود را به شرکت ملی گاز پرداخت کرده‌اند یا خیر و موضوع مسدود شدن حساب پتروشیمی‌ها چیست، گفت:

علت مسدود شدن حساب پتروشیمی‌ها بدهی آنها به شرکت ملی گاز بود. من فکر می‌کنم دولت برای پرداخت مطالباتش به گندم کاران با مشکل مواجه شده بود به همین دلیل به شرکت‌های پتروشیمی فشار می‌آورد و این در حالی است که مجموعه پتروشیمی از دولت در بخش‌های دیگر طلب دارد.

دولت اصلاً به بدهی‌اش به شرکت‌های پتروشیمی نگاه نکرد و فقط دنبال گرفتن طلبش از شرکت‌های پتروشیمی بود به همین دلیل حساب‌های برخی از شرکت‌های پتروشیمی را مسدود کرد. که البته این مشکل برطرف شده است.

به عنوان مثال مجتمع دماوند گاز را دریافت می‌کرد و در اختیار سایر پتروشیمی‌ها قرار می‌داد اما این مجتمع به عنوان بدهکار اصلی شناخته شد که خوشبختانه اکنون مشکل دماوند حل شده است.

 

 

مهدوی ابهری درباره تفاوت ایجاد شده در نرخ گاز که منجر به بروز مشکلاتی برای پتروشیمی‌ها شده است، گفت:

از نظر پتروشیمی‌ها محاسبه نرخ خوراک با قیمت ۷ هزار تومان محل ایراد است و قطعاً این موضوع را در دیوان عدالت پیگیری می‌کنیم، زیرا معتقدیم این مصوبه دارای ایرادات اساسی است.

 

 

بیشتر بخوانید:

مهمترین اخبار صنایع ایران را اینجا مطالعه کنید

 

 

***  حرکت صنعت پتروشیمی به سمت ایجاد ارزش افزوده 
 

 

به گزارش سروش، دبیر انجمن کارفرمایی پتروشیمی در پایان خاطر نشان کرد:

صنعت پتروشیمی ایران باید به سمت ایجاد ارزش افزوده حرکت کند و اصلاً کاری به نرخ خوراک گاز نداشته باشد.

به سمت زنجیره‌ای حرکت خواهیم کرد که هم توجیه اقتصادی داشته باشد و هم از تکنولوژی و گواهینامه‌های آن بهره مند باشیم که اکنون پتروشیمی‌ها به این سمت در حال حرکت هستند به عنوان مثال پتروشیمی زاگرس کار ایجاد زنجیره را شروع کرده است.

 

 

 

انتهای پیام///

منبع
صنایع
ارسال دیدگاه