کد خبر:282458
پ
قربانزاده
رییس کل سازمان خصوصی سازی پاسخ داد

عواید مولدسازی کجا صرف می‌شود؟/ ارکان نظارتی هیات عالی مولد سازی دارایی‌های دولت، هفته آینده اعلام می‌شود

رییس کل سازمان خصوصی سازی ضمن تشریح محل هزینه عواید مولدسازی، از معرفی ارکان نظارتی هیات عالی مولد سازی دارایی‌های دولت در هفته آینده خبر داد.

رییس کل سازمان خصوصی سازی ضمن تشریح محل هزینه عواید مولدسازی، از معرفی ارکان نظارتی هیات عالی مولد سازی دارایی‌های دولت در هفته آینده خبر داد.

 

 

*** مولدسازی دارایی‌های دولت
 

 

به گزارش سروش به نقل از صنایع، حسین قربان‌زاده با بیان اینکه خوشبختانه با تمهید اندیشیده شده در این مصوبه و همچنین تکرار آن در لایحه بودجه امسال که مورد تصویب کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی نیز قرار گرفته محل استفاده این عواید مشخص شده است، اظهار داشت:

استفاده از فروش املاک مازاد برای اتمام طرح های نیمه تمام عمرانی مسیری است که به بودجه کشور یاری می‌رساند و با این حال، طرح های نیمه‌تمام عمرانی هم تأمین مالی خود را از طریق بودجه آن، به دست می‌آورد.

 

 

رییس کل سازمان خصوصی سازی در خصوص ارکان نظارتی این موضوع گفت:

بر همین اساس شورای عالی هماهنگی سران قوا نیز، سازوکار نظارتی را برای هیات عالی مولد سازی دارایی‌های دولت در نظر گرفته است که در هفته آینده اعلام می‌شود.

 

 

*** خصوصی سازی دارایی‌های دولت
 

 

قربان زاده در مورد فرایندهای اجرایی که در سازمان خصوصی سازی در حال اجراست افزود:

موضوع خصوصی سازی به دارایی‌های مالی و سهم الشرکه دولت بازمی‌گردد که هیات واگذاری بر اساس قانون اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ تصمیم‌گیری لازم را تحت نظارت وزیر دادگستری، وزیر اقتصاد و دارایی، روسای اتاق بازرگانی و تعاون و همچنین ۲ نماینده مجلس شورای اسلامی انجام می‌دهد.

 

 

*** فعالیت سازمان خصوصی سازی در موضوع مولد سازی
 

 

به گزارش سروش، رییس کل سازمان خصوصی سازی در پایان و در خصوص فعالیت سازمان خصوصی سازی در موضوع مولد سازی اظهار کرد:

تاکنون در مورد اراضی، املاک، مستغلات و دارایی‌های غیرمنقول، مرجع واحد و یکپارچه‌ای در کشور وجود نداشته است و بر همین اساس هیات عالی مولدسازی دارایی‌های دولت برای نخستین بار با مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا تشکیل شد که در تاریخ ۲۱ آبان امسال نیز به تایید رهبر معظم انقلاب اسلامی رسید و سپس در هفت آذر نیز از سوی دفتر رئیس جمهوری ابلاغ شد و تشکیل دبیرخانه و اجرای آن به وزارت امور اقتصادی و دارایی سپرده شد و خوشبختانه کارها با سرعت در حال پیشرفت است.

معتقد هستیم که مولد سازی می تواند جهشی بزرگی در حوزه تولید و اشتغال ایجاد کند به دلیل این که املاک راکد و بلااستفاده اهرمی برای فعال شدن طرح‌های ملی می‌شود تا در نهایت شاهد رونق و شکوفایی اقتصادی شویم.

از طرفی عرضه املاک در کشور نیز زیاد می‌شود که می‌تواند در تعدیل قیمت‌ها و همچنین رونق صنعت ساختمان نیز تاثیرگذار باشد.

 

 

 

انتهای پیام///

منبع
صنایع
ارسال دیدگاه