کد خبر:293379
پ
۱۴۰۲۰۶۲۰۰۰۰۳۰۲_Test_PhotoN
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان:

۴۱ هزار و ۴۲۴ تن کود مورد نیاز همدان تأمین شد

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان عنوان کرد در نیمه اول سال جاری ۴۱ هزار و ۴۲۴ تن کود مورد نیاز استان تأمین شده که از این مقدار ۳۹ هزار و ۴۹۶ تن توزیع شده و در تلاشیم برنامه کودی استان را تا پایان سال محقق کنیم.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان عنوان کرد در نیمه اول سال جاری ۴۱ هزار و ۴۲۴ تن کود مورد نیاز استان تأمین شده که از این مقدار ۳۹ هزار و ۴۹۶ تن توزیع شده و در تلاشیم برنامه کودی استان را تا پایان سال محقق کنیم.

 

 

*** ۴۱ هزار و ۴۲۴ تن کود مورد نیاز همدان تأمین شد
 

 

به گزارش سروش، بهروز الیاسی در جمع خبرنگاران اظهار کرد:

با تلاش و همت مجموعه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، علی‌رغم وجود موانع ناشی از تحریم‌ و مشکلات بودجه‌ای و یارانه‌ای، این شرکت موفق به اجرای برنامه ابلاغی تأمین و توزیع کودهای کشاورزی استان همدان در سال ۱۴۰۱ شد.

 

 

وی افزود:

اهمیت موضوع به این دلیل است که تغذیه گیاهی رابطه مستقیمی با امنیت غذایی دارد و با توجه به کم بارشی و وضعیت کمبود منابع آبی استان، بدون مدیریت تأمین و توزیع به موقع کودهای کشاورزی یارانه‌ای عملاً تولید محصولات کشاورزی و متعاقب آن امنیت غذایی ممکن نبود.

 

 

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان با بیان اینکه در سال گذشته تمام برنامه مصوب ۱۲۰ هزار تنی انواع کودهای کشاورزی برای استان همدان محقق شده است یادآور شد:

برنامه مصوب سال جاری نیز ۱۲۳ هزار تن انواع کودهای ازته، فسفاته و پتاسه اعلام شده است.

 

 

 وی در ادامه خاطرنشان کرد:

در نیمه اول سال جاری مقدار ۴۱ هزار و ۴۲۴ تن کود مورد نیاز استان تأمین و تدارک شده که از این مقدار ۳۹ هزار و ۴۹۶ تن توزیع و در تلاش هستیم به یاری خدا تمام برنامه کودی استان را تا پایان سال محقق کنیم.

 

 

الیاسی با تاکید بر اینکه برنامه ابلاغی تأمین و توزیع کودهای کشاورزی استان در سال جاری شامل ۹۹ هزار و ۴۴۳ تن کودهای ازته، ۱۷ هزار و ۸۸۸ تن کودهای فسفاته و ۵ هزار و ۶۴۵ تن کودهای پتاسه است گفت:

بخش عمده آن حدود ۹۰ درصد از محل منابع داخلی تامین خواهد شد و به صورت یارانه‌ای در اختیار کشاورزان استان قرار خواهد گرفت.

 

 

وی با اشاره به برنامه خودکفایی کشور در زمینه تولید کودهای کشاورزی اضافه کرد:

شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به عنوان مجری طرح خودکفایی سعی دارد طی سه سال آینده در زمینه تولید کودهای فسفات و پتاس در کشور به خودکفایی برسیم که نه تنها نیاز کشور در این زمینه بطور کامل برطرف شود بلکه امکان صادرات مازاد نیاز داخلی این نوع کودها نیز فراهم خواهد شد.  

 

 

 

انتهای پیام///

ارسال دیدگاه