کد خبر:281275
پ
حقوق

معرفی دو وب‌سایت در مورد زمینه حقوقی ۱۴۰۱

در این مطلب میخواهیم برای شما دو وب‌سایت که در زمینه وکالت فعالیت می‌کنند را برای شما توضیح بدهیم که حوزه فعالیت آن‌ها چیست و چه خدماتی ارائه می‌دهند. Best Lawyers قدیمی‌ترین و معتبرترین شرکت انتشاراتی با داوری همتا در حرفه حقوقی است. به رسمیت شناخته‌شدن توسط بهترین وکلا به‌طور گسترده توسط مشتریان و متخصصان […]

در این مطلب میخواهیم برای شما دو وب‌سایت که در زمینه وکالت فعالیت می‌کنند را برای شما توضیح بدهیم که حوزه فعالیت آن‌ها چیست و چه خدماتی ارائه می‌دهند.

حقوق

Best Lawyers قدیمی‌ترین و معتبرترین شرکت انتشاراتی با داوری همتا در حرفه حقوقی است. به رسمیت شناخته‌شدن توسط بهترین وکلا به‌طور گسترده توسط مشتریان و متخصصان حقوقی به عنوان یک افتخار قابل توجه است که توسط همتایان خود به یک وکیل اعطا می‌شود. برای بیش از چهار دهه، نشریات ما به عنوان معتبرترین و بی‌طرف‌ترین منبع ارجاعات قانونی در هر کجا، احترام حرفه، رسانه‌ها و مردم را به خود جلب کرده‌اند.

لیست وکلای برجسته ما با انجام نظرسنجی‌های جامع بررسی همتایان جمع‌آوری شده است که در آن ده‌ها هزار وکلای برجسته به‌طور محرمانه همتایان حرفه‌ای خود را ارزیابی می‌کنند. اگر آرای یک وکیل به اندازه کافی برای به رسمیت شناختن بهترین وکلا مثبت باشد، آن وکیل باید این آرا را در نظرسنجی‌های بعدی حفظ کند تا در هر نسخه باقی بماند. وکلا مجاز به پرداخت هیچ هزینه‌ای برای شرکت و یا شناخته‌شدن توسط بهترین وکلا نیستند.

گروه وکلای آریا دادیار ariadadyar.com، فعالیت خود را از سال ۱۳۸۱ به منظور ارائه خدمات مشاوره‌ای به متقاضیان آغاز نمود. در این مدت ارائه مناسب این خدمات، استقبال کم‌نظیر مراجعه‌کنندگان، دانشجویان حقوق، همکاران و صاحب‌نظران را به دنبال داشته. اعضای این گروه متشکل از وکلا و کارشناسان متخصصی است که مورد تأیید مدیریت می‌باشند. مخاطبین می‌توانند بدون نیاز به مراجعه حضوری به دفاتر وکلا، از طریق طرح سؤال حقوقی در وب‌سایت، تلفنی و سایر راه‌های ارتباطی آنلاین پرسش‌های خود را مطرح و از تجربیات و تخصص وکلا و کارشناسان مربوطه، استفاده نمایند. از سویی وکلا نیز می‌توانند از امکان معرفی خود و ارائه خدمات حقوقی در سراسر ایران و جهان، بهره‌مند شوند.

وضعیت حقوقی استارت‌آپ‌ها یکی از مسائل حقوقی جدیدی است که این روزها به دلیل ظهور کسب‌وکارها در اینترنت به وجود آمده است. مشکلات حقوقی مشترک استارت‌آپ‌ها در تمامی مراحل از جمله راه‌اندازی استارت‌آپ، رشد و توسعه آن‌ها و به ویژه در مرحله سرمایه‌گذاری وجود دارد. هر کدام از این استارت‌آپ‌ها به دنبال دستیابی به اهداف خاص و متفاوتی هستند.

مواردی مانند ثبت شرکت، ثبت اختراع محصول جدید، تنظیم قرارداد بین مؤسسان استارت‌آپ‌ها، انتشار سهام و… از جمله موارد حقوقی است که می‌تواند برای صاحبان این استارت‌آپ‌ها مشکل‌ساز باشد. بنابراین توجه به حقوق استارت‌آپ‌ها می‌تواند مشکلات حقوقی را کاهش دهد و راه را برای شما هموار کند.

در این مقاله هر آن‌چه که باید در مورد ثبت استارت‌آپ‌ها در ایران بدانید، قوانین و مقررات حاکم بر استارت‌آپ‌ها براساس قوانین ایران، مسائل حقوقی رایج و قراردادهای ضروری استارت‌آپ‌ها مورد بحث قرار خواهد گرفت.

فرض کنید در حال راه‌اندازی یک استارتاپ در ایران هستید. شما باید قوانین مربوط به این حوزه را طبق دستور عمل کنید. مگر این‌که علاوه بر فیلتر کردن سیستم، عدم رعایت قوانین منجر به صدور حکم قضایی و ممنوعیت استارت‌آپ‌ها شود. قوانین حاکم بر کسب‌وکارهای نوپا به دلیل قوانین زیاد در ایران و تنوع استارت‌آپ‌ها قابل احتساب نیست. اما قوانین زیر را می‌توان به عنوان مهمترین و پرکاربردترین مقررات نظام حقوقی ایران نام برد. در مورد قانون ویژه استارت‌آپ‌ها در ایران فقط می‌توان به «آیین‌نامه حمایت از شرکت‌های نوپا» (مصوب ۱۳۹۸ هیئت وزیران) که در ۱۱ ماده گنجانده شده است، اشاره کرد.

اما با بررسی اساسنامه هر شرکت و بررسی شباهت‌ها و تفاوت‌های آن‌ها می‌توانید تصمیم بگیرید که کدام یک از انواع شرکت‌های زیر بسته به فعالیت و نوع کسب‌وکار شما بهترین گزینه برای ثبت استارت‌آپ شما هستند. مناسب‌ترین قالب برای استارت‌آپ‌ها یک شرکت سهامی خاص و یک شرکت با مسئولیت محدود است.

شرکت‌های با مسئولیت محدود

  • شرکت‌های سهامی خاص
  • شرکت‌های سهامی عام
  • شرکت‌های مشارکتی
  • شرکت‌های نسبی
  • شرکت‌های سهامی
  • شرکت‌های غیرسهامی
  • شرکت‌های تعاونی

در نظر داشته باشید که با ثبت شرکت و تهیه اساسنامه، اعتبار بالایی در بین مشتریان، سرمایه‌گذاران و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی به ارمغان می‌آورد و در عین حال فعالیت استارتاپ را به‌صورت رسمی و قانونی به همگان اعلام می‌کند. در این راستا، افراد و شرکت‌های زیادی مایل به سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ شما خواهند بود و اعتماد آن‌ها باعث افزایش معاملات تجاری شما می‌شود. این روند برای اتباع خارجی که قصد ثبت استارت‌آپ در ایران را دارند متفاوت نیست.

ارسال دیدگاه